Ik ben Laïyna, mama van drie kinderen en getrouwd met Bart. Een paar jaar geleden kreeg ik de naaimicrobe over via mijn mama. Al van jongs af aan dragen wij de geslaagde en iets minder geslaagde creaties van mijn mama, en is het eigenlijk vreemd dat ik het nog niet sneller te pakken had. In ieder geval, sinds dan ben ik niet meer te stoppen en is het de rode draad in mijn leven geworden.

Wat ik als geen ander begrijp is dat je direct wil starten met iets heel concreet. `Ik begon zelf zeer opportunistisch aan een jurk. Geen aanrader… maar wel zoveel leuker dan een zakdoek. Daarom creëerde ik verschillende DIY-pakketten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Dit zowel op startniveau als leuke tussendoortjes voor iets meer ervaren naaisters.

Ik volg voor jou alle modetrends op vlak van stoffen zodat mijn collectie steeds up-to-date is. Mijn aller-favorietjes vind je onder “musthaves”. Passeer nog even langs de fournituren- of patronensectie and you’re all set!

Wat ik zo mooi vind aan het naaiwereldje is dat het, naast de hobby op zich, een plek is waar lieve, gedreven sewista’s elkaar inspireren en helpen waar ze kunnen. Heb jij nood aan wat advies? Zit je met een vraag? Stel ze me gerust via het contactformulier.

Vergeet me niet te taggen op je socials @foudecoudre zodat ik mee kan genieten van wat je gemaakt hebt. Ik ben heel benieuwd.

Liefs

Laïyna

 

 

© 2020 - 2024 Fou de Coudre | sitemap | rss