De voordelen van een eigen account? 

Met het Loyalty punten systeem verdien je 1 punt voor elke euro die je uitgeeft.
Deze kan je dan bij je volgende aankoop inruilen voor een leuke voucher.

  • · 1€ = 1 punt
  • ·Je beslist zelf wanneer je je punten wilt inruilen voor korting

Hoe werkt het ?

1) Maak je eigen account aan 

2) Voor elke euro die je uitgeeft krijg je 1 punt

3) zet je punten in voor een korting of gratis verzending

4) Voeg de korting toe aan je winkelwagen

Voorwaarden

Punten sparen

Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Punten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 3 dagen. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. 

Geldigheidsduur gespaarde punten

De geldigheid van de spaarpunten is onbeperkt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten uit het spaarsysteem. Punten worden niet uitbetaald.

Wijzigingen spaarprogramma

Fou de Coudre behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud Fou de Coudre zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

Wijzigingen spaarprogramma

Fou de Coudre behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud Fou De Coudre zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

© 2020 - 2024 Fou de Coudre | sitemap | rss